Alma Mater Tanétterem

A mi történetünk
Köszöntjük Önt az Alma Mater Tanétterem honlapján!

Az Alma Mater Tanétterem - magunk közt csak úgy mondjuk- "az Alma", a belváros közepén az V. kerületben, a Budapesti Gazdasági Egyetem épületében, a Parlamenttől mindössze pár lépésnyire helyezkedik el.

Éttermünket a központi elhelyezkedés mellett mérsékelt áraink, házias, de a jelenkor elvárásainak is megfelelő ételkínálatunk, a gyors kiszolgálás, a hangulatos és fesztelen környezet, valamint kollégáink vendégszeretete teszi igazán népszerűvé!

Állandó vendégeink legfőképp az egyetem diákjai és kollégái, a környékbeli irodákban dolgozók, valamint a belvárosi üzleti élet számos szereplője közül kerülnek ki, akik visszatérő bizalommal nem csak ebédidejük színteréül választanak minket, de rendezvényeik lebonyolítása kapcsán is rendszerint mellettünk teszik le voksukat.

Ahogyan azt nevünk is sugallja éttermünkben profi vendéglátós szakembereink mellett, a vendéglátást választó diákok is hatalmas szerephez jutnak. Állandó vendégeink szinte észrevétlenül lesznek részesei egy-egy ifjú tehetség-, szakember kibontakozásának, ha úgy tetszik, kivirágzásának. A rendszeresen ide látogatók iránymutatásai, egy-egy elejtett támogató megjegyzésük, vagy éppen mosolyuk nagymértékben járul hozzá ahhoz, hogy diákjaink végül ígéretes-, sikeres szakemberekké válhassanak, így nem csak mi, de Önök is részesei lehetnek az Alma Mater Tanétterem sikerének!

Szakmai stábunk valamennyi tagja elkötelezett a hazai vendéglátás, a hagyományos magyar gasztronómia, valamint a fenntartható működés iránt, amelyet 2018 derekán indult folyamatos fejlesztéseinken keresztül igyekszünk egyre sokszínűbb módon megjeleníteni éttermünk változó kínálatában is!

Hitvallásunk szerint tiszteljük a hagyományokat, de haladunk a korral! Mindent a vendégért teszünk, méghozzá úgy, hogy kollégáink is hosszútávon találják meg nálunk számításukat! Arra törekszünk, hogy mindnyájan boldogok és elégedettek lehessünk, és hogy szolgáltatásunk pozitív élménnyel szolgálhasson valamennyi vendégünk és megrendelőnk számára!

Hosszú még előttünk az út a tökéletességig, már ha létezik olyan, de őszintén igyekszünk napról-napra egy kicsivel jobbá válni, amelyhez Ön is hozzájárulhat, amennyiben megosztja velünk építő jellegű kritikáját, tapasztalatait, észrevételeit, javaslatait!

Reméljük, a jövőben Ön is rendszeresen választ majd minket, és vendégeivel együtt tovább öregbítik majd az Alma Mater Tanétterem több évtizedes jó hírét!